Sobrassada artesanal


1 Opinió

La sobrassada resulta un embotit deliciós a més de curiós. Cridanera pel seu color vermell ataronjat, el sabor potent que amaga li atorga una plaça principal dins dels embotits artesanals.

A Sararols mantenim l'elaboració de sobrassada a la manera artesanal, en dues fases diferents: inicialment duem a terme l'esmicolació dels diferents ingredients i la seva mescla, i posteriorment mantenim un acurat estat de conservació, maduració i dessecat que li donen el sabor tan característic final.

Després de l'esmicolat i salpebrat, la incorporem en budell natural, permetent que el seu dessecat sigui uniforme i més senzill.

És un producte perfecte per a la cuina, ja que, a més de poder-se untar, pot afegir-se en salses, purés, farciments, la qual cosa li confereix una manejabilitat perfecta.

  • Comparteix:

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.