Llonganissa artesanal


1 Opinió

De la mateixa manera que la resta d'embotits que elaborem nosaltres mateixos, la llonganissa artesanal que fabriquem no conté cap tipus de conservant ni colorant. És una llonganissa completament artesanal i natural. La llonganissa és un tipus d'embotit curat d'origen grec i romà. S'elabora amb carn magra de porc i algun contingut de cansalada. Es condimenta amb sal i algunes espècies com ara el pebre. Tota aquesta massa picada es deixa macerar durant unes quatre hores i després s'emboteix en budell de porc, penjant pel seu curat, simplement assecat a l'aire durant alguns dies. Vine a provar'l-ho i notaràs la diferència. No n'hi ha cap altre igual !

  • Comparteix:

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.