Galtes de porc amb ceba caramelitzada


1 Opinió

Les galtes de porc és un dels talls més delicats i deliciosos de la carn de porc. La seva elaboració, a foc lent, permet treure-li el màxim sabor que, juntament amb la ceba caramelizada, li dóna el toc perfecte per a un bon menjar o sopar.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

La carn de porc que utilitzem per crear aquest plat és d'alta qualitat, del nostre propi establiment, igual que el tall, la qual cosa ens permet assegurar-nos que estarà perfectament preparada per al seu cuinat. Juntament amb la ceba caramelizada, és un dels plats clàssics de la nostra cuina, perfecte per a un plat principal, tant en el menjar com en el sopar. Prova-ho, repetiràs segur!

Calories per ració (aprox.) 126.6 kcalg
Proteïnes per ració (aprox.) 20.2 g
Carbohidrats per ració (aprox.) 0 g
Greix per ració (aprox.) 6,2 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.