Espatlles de conill rostides casolanes


1 Opinió

La carn de conill és una de les carns més saboroses i sanes de totes les que existeixen al món. Rostida al forn juntament amb la guarnició es converteix en una delícia de mos i el millor plat de tots. I ja llestes directament per a menjar !

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

Les espatlles de conill rostides és un plat que és perfecte per mantenir la línia. La carn de conill, a més de gustosa, és rica en proteïnes i baixa en greix i colesterol, perfecta per al dia a dia.

La nostra forma d'elaborar-ho, evitant un excés d'oli, fa que el conill quedi tendre, deliciós i completament gustós, a més de ser un plat molt lleuger. Veniu a prova-ho!

No tenim informació del valor nutricional.

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.