Empanada de tonyina casolana


1 Opinió

L'empanada de tonyina és un d'aquests plats l'origen dels quals es dilueix en el temps. No queda clara la seva procedència (Argentina, Aràbia, Itàlia,...) encara que el seu sabor es manté com en els primers dies.

  • Comparteix:
  • Descripció
  • Informació Addicional

L'empanada de tonyina és un plat molt versàtil. Ho pots utilitzar com a entrant o com a plat principal. El farciment de tonyina li confereix una textura perfecta a la pasta fullada que la recobreix. És un plat per repetir, vine i prova-ho!

Calories per ració (aprox. 100gr) 232 kcal
Proteïna per ració (aprox. 100gr) 7.3 g
Carbohidrat per ració (aprox. 100gr) 28 g
Greix per ració (aprox. 100gr) 9,8 g

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.