Botifarra negra artesanal


1 Opinió

Us presentem aquí la nostra botifarra negra, feta de forma completament artesanal i natural, sense conservants ni colorants. Pots venir a provar-la i a degustar-la a la nostra botiga de Granollers. Podríem definir la botifarra negra com una mena de botifarra cuita de porc que en principi conté sang entre els seus ingredients i sol associar-se tradicionalment a la matança del porc. El que li confereix aquest aspecte amb els seu color negre és la sang del porc cuita i coagulada, utilitzada per a elaborar aquesta varietat d'embotit. La botifarra negra es por menjar tant com a plat únic com a acompanyament d'algun altre àpat, tot i que la botifarra negra amb mongetes pot ser una dels plats més recomanables a tastar. I com no anomenar a les famoses faves a la catalana, on a part de les faves el seu ingredient principal és la botifarra negra.

  • Comparteix:

Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.