Altres especialitats
La botifarra negra casolana amb cigrons és un plat clàssic i típic dels dies freds d'hivern, si bé en fred es deixa menjar de maravella.
Al contrari del que pugui semblar, aquest plat no forma part dels plats clàssics contundents de llegums. Pot menjar-se com a tapa acompanyada de beguda, entrant o plat secundari. Això sí, en qualsevol de les tres opcions us resultarà deliciós, estem segurs!
Plats elaborats
Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.