Altres especialitats
La butifarra amb mongetes de Santa Pau és una de les receptes més tradicionals del receptari català, sent el seu toc de distinció el que les mongetes estiguin salteijades.
El toc de bullir inicialment els mongetes i donar-los un cop de paella per treure'ls tot el daurat i el suc, fan d'aquesta recepta una delícia. Afegint la nostra butifarra d'elaboració pròpia mitjançant mètodes tradicionals, aquest plat es converteix en una maravella tradicional.
Plats elaborats
Sararols utilitza “COOKIES” per a poder oferir-te correctament totes les funcionalitats de aquesta pàgina web; elaborar estadístiques que permetin analitzar l'ús i funcionament del servei i per al compliment de les nostres obligacions legals. Pot acceptar que utilitzem totes les cookies prement el botó “Totes”, pot acceptar que utilitzem només les cookies essencials prement el botó “Essencials” o pot rebutjar-les prement a “Rebutjar”. Rebutjar-les no implica l'ús de les cookies imprescindibles per al funcionament de la web. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.